(Image: Monkey Business Images / Shutterstock) )

4 almindelige, homoseksuelle datingfejltagelser, du bør undgå

Den homoseksuelle datingverden er fuld af sine egne faldgruber - sørg for at undgå dem.

Er du en fyr på udkig efter at date andre fyre? Hvis ja, kan du gøre et godt indtryk ved at undgå alle af disse meget almindelige datingfejltagelser.

Dating er hårdt. Det er endda endnu sværere for homoseksuelle mænd. Der er masser af datingsider for dem i LGBTQ-samfundet, men dette gør det endnu sværere at finde den perfekte partner, når du skimmer websider. Hvis du gerne vil have en god oplevelse, skal du sørge for at undgå disse almindelige datingfejltagelser.

#1 Ingen utilsigtede afsløringer!

Dette er ikke et tip, der fortæller dig, at du skal skjule, hvem du er. Du er faktisk absolut nødt til at være dig selv! Hvad du derimod skal huske på er, at du ikke kender din partners erfaring - endnu. Lad ham tage føringen et øjeblik og lad ham bestemme tempoet, hvis han har valgt stedet i mødes. Hvis din partner ikke er sprunget helt ud, er en af de værste fejltagelser, du kan begå, at afsløre ham eller hende, som om du var deres formidler. Dette er en meget svær balancegang af en million forskellige grunde, men det er en, du bliver nødt til at forholde dig til på den første date.

#2 Lad være med at betragte det som Grindr

Der er en forfærdelig stigmatisering omkring en mand, der søger mænd, der behandler hver første date, som om det er en indledning til sex. Hvorvidt dette er din erfaring eller ej, er uden betydning – det er måske ikke den erfaring den person, du mødes med, har. Du skal behandle en date som en date, ikke som en optakt til sex. Hvad I gør bagefter, er helt jeres egen sag, men lad være med at blive fanget i forventningen om, at det skal være fysisk med det samme.

(Image: wavebreakmedia / Shutterstock )(Image: wavebreakmedia / Shutterstock)

#3 Undgå netværket

En af de mere frustrerende dele af et homoseksuelt liv er, at fyre har en tendens til at forme mærkelige datingnetværk. Nogle gange er dette på grund af små samfund. Andre gange er det fordi, det bare er nemmere at blive indenfor gruppen. Uanset hvad er det en god ide at finde folk udenfor din gruppe. Forestillingen om små grupper af mænd, der har en tendens til at bytte partnere frem og tilbage, er ikke bare en kliché – det er også en dårlig ide. Prøv at finde en måde at gå ud alene for bedre dates og en bedre mental sundhed, samlet set.

#4 Vær åbensindet

Hvis du bruger datingsider, der har annoncer for mænd, der søger mænd, kan du godt have nogle antagelser. At være homoseksuel er en dybt personlig erfaring, og det er ikke det samme for alle. Hvis du virkelig gerne vil have din date til at gå galt, kan du antage at din erfaring er den samme som din potentielle partners. Der er så mange forskellige erfaringer i forbindelse med at være homoseksuel, at springe ud og til at håndtere verden, at du skal huske altid at være åbensindet.