FAQ

Det første, man gør på en datingside, er naturligvis at registrere sig og oprette en profil. Derefter modtager man partnerforslag baseret på de informationer, man har valgt at dele i sin profil samt de resultater, man opnår i sidens personlighedstest. Så er det naturligvis muligt at kontakte den foreslåede partner for at se, om han eller hun er den eneste ene.
Det vigtigste at kigge efter, når man er på udkig efter en dating platform, er, hvor mange jævnaldrende medlemmer der er på siden. Derudover bør man også undersøge, om andre medlemmers forholdsforventninger minder om ens egne. Der findes dating sider som er udviklede til folk, som blot er på udkig efter en flirt, men der findes også sider med fokus på seriøse forhold.
DatingEksperter.dk hjælper dig med at finde den datingside, som bedst opfylder dine behov. Først og fremmest giver vi dig en oversigt over de nuværende, førende udbydere. Dernæst viser vi dig de vigtigste kriterier samt, hvor stærke udbyderne er indenfor de forskellige kategorier. Alle disse informationer opdateres regelmæssigt, så sammenligningerne fortsat er relevante.
Man skal vælge online dating sider alt efter de følgende kriterier: antal medlemmer, måden hvorpå siden genererer partnerforslag, browsingmuligheder, og de forskellige måder, hvorpå man kan kommunikere med andre medlemmer. Udbyderens pålidelighed og kontraktbetingelser er naturligvis også vigtige kriterier.
Det er en kæmpe fejl ikke at vide hvilke kriterier, der er vigtigst for ens eget vedkommende (såsom hvad du leder efter). DatingEksperter.dk kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke kriterier du bør tage i betragtning, når du vælger en datingplatform. På denne måde kan du træffe en velovervejet og velinformeret beslutning.
Det vigtigste er, at mekanismen er gennemtænkt, da dette er den eneste måde, hvorpå man kan sikre sig, at forslagene matcher ens profil. Nogle af de bedste mekanisker er dem, som er blevet brugt igennem en længere periode og kan prale af tidligere successer.
Antallet af medlemmer på datingsiden er ikke vigtigt. Det vigtige er, hvor mange medlemmer der er i det land, hvor du leder efter en partner. Derudover er det også altid værd at undersøge, hvor mange aktive medlemmer der er.