(Image: antoniodiaz / Shutterstock )

6 sikre tips til online dating for singleforældre

Selvom du har børn, så er den store verden af online dating stadig noget for dig. I denne artikel lærer du, hvad du skal være opmærksom på for at finde din drømmepartner, når du har børn.

I de fleste tilfælde er det svært for ensomme forældre at finde den rette partner.

Normalt giver man op på grund af tidspres. Mødre og fædre bruger jo rigtig meget tid på at passe og opdrage deres børn!

Derfor er online dating en god løsning. Det giver forældre mulighed for at søge efter deres partner i deres eget tempo og kan få stævnemøder indflettet i deres travle skema.

#1 Dine børn er ikke en hemmelighed!

Mange singler tror, at deres børn er en forhindring i at finde deres livs partner. Derfor undlader de i mange tilfælde at nævne, at de har børn i deres profiler.

Men dette er en stor fejl! Før eller siden vil det komme frem, og det kan ikke skjules for evigt.

Faktisk tolker de fleste potentielle partnere disse sene “afsløringer” som et tillidsbrud. Det betyder, at der altid vil være en vis mistillid i forholdet, som aldrig er god, hvis man ønsker et langvarigt forhold.

#2 Led efter en person med samme indstilling

Lige meget hvor attraktiv, du synes, den søde blondine eller den veltrænede atlet er, skal du fra starten slå det fast, at du leder efter en partner, som også er vild med børn.

Der er mange singler, der tror, at de kan tæmme en frihedselskende globetrotter og gøre ham eller hende til et familiemenneske.

Men den slags forsøg fejler næsten altid, og det vil kun give en masse skuffelser.

Derfor skal du fokusere på de personer, som enten har børn eller dem, som kunne se sig selv i et familieliv.

(Image: maxriesgo / Shutterstock )(Image: maxriesgo / Shutterstock)

#3 Giv ikke dine børn for meget plads

I modsætningen til de singler, som prøver at holde deres børn hemmelige, findes der også mange singleforældre, som lægger for meget fokus på deres børn.

Deres profil er fuld af billeder af deres børn, eller de bruger meget af deres profiltekst på at snakke om de små.

Selvfølgelig er det naturligt, at man elsker sine børn og som mor eller far, vil man gerne udtrykke det. Men hvis du viser offentligheden, at du sætter dine børn over alt, er der mange besøgere af din profil, som vil tøve og ikke tage kontakt med dig.

Det er derfor vigtigt at finde en god og sund balance!

#4 Sæt tid af til din online dating

Man kan da lige kigge i sin indbakke i en pause fra vasketøjet, madlavningen, og når man hjælper med børnenes lektier? Hvorfor ikke – der er jo nok tid til at lige skrive et kort svar til ham eller hende, som har skrevet, ikke?

Desværre er dette ikke en god måde at lære hinanden at kende på. Derfor bliver du nød til at give det rigeligt med tid og den plads, som det behøver, så du kan udveksle nogle gode og intense beskeder med den, du er i kontakt med.

Ideelt set er det bedste tidspunkt, når dine børn er i skole eller lagt i seng. Der har du tid til at gå i detaljer, og så øger du også dine chancer.

#5 Vis hvem DU er

Du er ikke bare en mor eller en far, men du er et menneske med egne behov, interesser og lyster.

Det betyder, at du ikke behøver at indlede samtalen med at snakke om dine børn, når du tager kontakt til andre. Dette er kun aktuelt, hvis den, du skriver med, også har børn.

Vis den, du skriver med, hvem du i virkeligheden er... Fuldstændig uafhængigt af din rolle som forælder.

(Image: Ekaterina Pokrovsky / Shutterstock )(Image: Ekaterina Pokrovsky / Shutterstock)

#6 Led ikke efter en erstattende mor eller far til dine børn

Dine forventninger til din fremtidige partner skal være tydelige. Han eller hun skal kunne vokse ind i sin nye rolle så naturligt som muligt. Hvis personen kan det, er der intet, der kan stå i vejen for et godt forhold og et dejligt familieliv.

Lige meget hvad, skal du ikke udtrykke i din profil, at du leder efter nogen form for erstatning af den anden forældre. Det er jo en dejlig partner, du ønsker, og ikke en livslang børnepasser.

Udtryk at det er samvær, du leder efter, og at det er meget vigtigt!

Konklusion: Selv single forældre kan lykkes med online dating

En single med børn behøver ikke blive derhjemme. Specielt for folk, som er dårlige til at styre tiden, er online dating perfekt til at skabe kontakt og til at finde kærligheden.

Ved at følge disse simple regler har du gode chancer for at finde ægte kærlighed online. Men at fokusere for meget på dine børn er forkert, det er ikke alle mennesker derude, som er nået til det punkt, hvor de kan tilpasse sig et familieliv.