be2 Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.3/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


Be2 er en stor og populær online datingservice. Firmaet blev grundlagt i 2004 og er nu præsenteret i et 2-cifret antal lande på 6 kontinenter. Be2 er for singler, som er på udkig efter et solidt og varigt forhold.

Besøg be2 >>


be2 Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Be2 scorer højt på kommunikationsområdet. Kontakt med andre medlemmer sker via en e-mail med mange funktioner. Be2 tilbyder ikke på nogen måde at live-chatte med andre brugere. Der er ikke nogen video-chatfunktion. Alt i alt tilbyder be2 gode muligheder for at komme i kontakt med andre brugere.

be2 Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Systemet til at matche profiler er godt og effektivt. Der er en kort personlighedstest. Passende medlemsprofiler foreslås på basis af forskellige kriterier. Som premium-medlem kan du se hvem, der har set din profil. Vi kunne ikke finde nogen mulighed for at blokere andre brugere under vores test. Samlet set tilbyder be2 et solidt system til at matche profiler.

be2 Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Be2 giver et godt indtryk i forhold til muligheden for at søge aktivt efter matchende profiler. Der findes ikke nogen søgefunktion, som udelukkende fungerer på baggrund af profilbilleder. Der kan ikke søges efter specifikke nøgleord blandt medlemsprofilerne. Det er ikke muligt at se hvilke brugere, som er online lige nu. Man kan søge målrettet efter visse profilkriterier med be2. Nye partnerforslag markeres og vises. Overordnet set er mulighederne for aktiv søgning gode på be2.

be2 Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed
Android app
iPhone app
Be2 klarer sig godt med hensyn til brug på mobile enheder. Hjemmesiden er let at bruge, både med tablet og smartphone. I øjeblikket er der ikke nogen Android app fra be2. Der er ikke nogen iPhone app. I forhold til mobilt brug ligger be2 godt placeret i midten.

be2 Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
Be2 klarer sig rigtig godt, når det kommer til registrering og brugervenlighed. Registreringen fuldføres med bare få klik. Du kan sagtens oprette din profil på få minutter. Hjemmesiden be2 er meget behagelig at bruge. Den er tydelig og appellerende. Be2 får højeste score på brugervenlighed.

be2 Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder 57/43
Hovedaldersgruppe 20-40
Be2 er en populær, online datingside med et stort publikum. Internationalt bruges be2 af mange millioner singler. Andelen af registrerede mænd i forhold kvinder er virkelig balanceret. Aldersfordelingen blandt medlemmerne er ikke så stor igen. Samlet set er be2 en af de rigtig store, internationale udbydere af online dating services.

be2 Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Be2 klarer sig godt i forhold til kundeservice. De vigtigste spørgsmål besvares hurtigt og simpelt med FAQ. Der er personlig support via e-mail. Be2 tilbyder ikke telefonsupport. Der er et anstændigt udbud af artikler om emnet dating. Be2 tilbyder ikke et brugerforum. Alt i alt er supporten hos be2 solid og god.

be2 Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 449,00 DKK
Laveste pris 249,00 DKK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Be2 tilbyder et attraktivt tilbud med hensyn til gebyrer og betingelser. Du kan vælge et permanent gratis medlemskab med begrænsede funktioner. Der er ikke noget prøveabonnement på en måned. Samlet set er betingelserne og gebyrerne hos be2 fair og gode.

be2 Opsummering

be2 Screenshot

Be2 klarede sig godt i vores test. Kommunikationen med andre medlemmer fungerer via intern e-mail. Systemet til matchning af profiler er baseret på profilkriterier og en kort personlighedstest. Søgefunktionerne ved be2 er en god hjælp og lette at bruge. Be2 er solid, hvad angår brug på mobile enheder. Især den simple, intuitive og brugervenlige hjemmeside fortjener en bemærkning. Be2 er en meget populær dating service med mange registrerede medlemmer. Hjælp og support er tilgængeligt i tilstrækkeligt omfang. Priserne og betingelserne ser gode og fair ud. Samlet set klarer be2 sig godt i vores test og kan klart anbefales af vores redaktører.

Der findes ikke anmeldelser af be2 endnu. Skriv den første anmeldelse!