PARTNERMEDNIVEAU Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.8/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


PARTNERMEDNIVEAU er en anerkendt og etableret, online datingservice. PARTNERMEDNIVEAU er en del af en af de globalt førende netværk af datingsider. PARTNERMEDNIVEAU fremhæver især deres sofistikerede system til at matche brugere på baggrund af personlige spørgsmål. PARTNERMEDNIVEAU er fuldstændig optimeret til mobile enheder, så du kan finde en passende date, uanset hvor du er.

Besøg PARTNERMEDNIVEAU >>


PARTNERMEDNIVEAU Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Når det kommer til kommunikation er PARTNERMEDNIVEAU et godt valg. Interne e-mails kan let sendes til andre brugere. PARTNERMEDNIVEAU har ikke nogen live-chat. Der er ikke nogen video-chat i øjeblikket. På grund af den fremragende e-mailfunktion anser vi mulighederne for kommunikation på PARTNERMEDNIVEAU som gode.

PARTNERMEDNIVEAU Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
PARTNERMEDNIVEAU tilbyder et rigtig godt og sofistikeret system til at finde de bedste matchende partnere. En detaljeret personlighedstest er baggrunden for passende partnerforslag. De mest passende kontakter bestemmes på baggrund af profilkarakteristika. I medlemssektionen får du vist hvilke andre brugere, som har besøgt din profil. Vi fandt ingen funktion til at blokere andre medlemmer. Alt i alt har PARTNERMEDNIVEAU et rigtig godt system til at foreslå matchende partnere.

PARTNERMEDNIVEAU Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Mulighederne for aktivt at finde passende medlemsprofiler hos PARTNERMEDNIVEAU er fine. Der kan søges blandt medlemsprofilernes billeder. Der kan ikke søges efter specifikke nøgleord fra profiler. Det er ikke muligt at se hvilke brugere, som er online i øjeblikket. Man kan søge detaljeret efter profilkriterier. De senest registrerede brugere bliver fremhævet. I forhold til funktioner til aktiv søgning skiller PARTNERMEDNIVEAU sig ikke specielt ud, men har de vigtigste funktioner.

PARTNERMEDNIVEAU Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed
Android app
iPhone app
PARTNERMEDNIVEAU er eksemplarisk, hvad angår tilbud til mobile enheder. Hjemmesiden PARTNERMEDNIVEAU er virkelig let at bruge i den mobile version. De mobile apps er simple og nemme at bruge. Der er en app til Android-enheder. Der er også en app til mobile Apple-enheder. PARTNERMEDNIVEAU tilbyder fremragende løsninger til brugere, som værdsætter god brugervenlighed på smartphones og tablet.

PARTNERMEDNIVEAU Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
PARTNERMEDNIVEAU får topscore for den nemme brugervenlighed. Registreringen er hurtig og let. Det tager et stykke tid at udfylde en medlemsprofil, men processen er komfortabelt designet. Brugerflader er virkelig simple og lette at bruge. Samlet set er PARTNERMEDNIVEAU eksemplarisk i forhold til brugervenlighed og er en fornøjelse at bruge.

PARTNERMEDNIVEAU Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder 51/49
Hovedaldersgruppe 40+
PARTNERMEDNIVEAU er en meget velkendt online datingservice, som bruges af mange. PARTNERMEDNIVEAU er en af de store, internationale datingnetværk med mange millioner brugere registrerede over hele verden. Der er nogenlunde lige så mange registrerede kvinder som mænd. Millioner af brugere besøger PARTNERMEDNIVEAU hjemmesider hver måned. Aldersfordelingen på PARTNERMEDNIVEAU er middel. Alt i alt er PARTNERMEDNIVEAU en meget populær og ofte brugt datingservice.

PARTNERMEDNIVEAU Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Når det kommer til support, får PARTNERMEDNIVEAU topscore af os. De ofte stillede spørgsmål besvares kort i FAQ-sektionen. Der er e-mailservice til individuelle henvendelser. Personlig assistance pr. telefon er ikke muligt på nuværende tidspunkt. PARTNERMEDNIVEAU har mange informative artikler om emnerne matchmaking og dating. Der er ikke noget brugerforum. Samlet set er kundeservicen hos PARTNERMEDNIVEAU rigtig god og skulle kunne give hurtig hjælp til ethvert spørgsmål eller problem.

PARTNERMEDNIVEAU Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 549,00 DKK
Laveste pris 299,00 DKK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
PARTNERMEDNIVEAU er fair angående abonnementer og priser. Der er et permanent gratis tilbud med begrænsninger. Priserne hos PARTNERMEDNIVEAU ligger på middel og er passende sammenlignet med alle andre udbydere. Man kan få et månedligt abonnement. Samlet set leverer PARTNERMEDNIVEAU en fair service til en god pris.

PARTNERMEDNIVEAU Opsummering

PARTNERMEDNIVEAU Screenshot

PARTNERMEDNIVEAU er en rigtig god og veletableret datinghjemmeside. Især det interne e-mailsystem gør det sjovt og let at tage kontakt. Hjemmesiden tilbyder et meget sofistikeret system til at finde matchende partnere. Mulighederne for aktivt at finde passende medlemsprofiler hos PARTNERMEDNIVEAU er gode. PARTNERMEDNIVEAU tilbyder fremragende rammer for brugere, som sætter pris på god brugervenlighed på smartphones og tablets. Siden er rigtig populær og bruges af mange. Kundeservicen hos PARTNERMEDNIVEAU er rigtig god og skulle kunne give hurtig hjælp. Abonnementer og priser er fair. Samlet set er PARTNERMEDNIVEAU en af de førende datingsider og har mange brugbare funktioner.

Der findes ikke anmeldelser af PARTNERMEDNIVEAU endnu. Skriv den første anmeldelse!