Match Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
5.0/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


Match er den førende online hjemmeside til dates, forhold og ægteskaber. Match blev startet i 1995 og er en pioner inden for dating-industrien. Match driver førende online datingsider i mere en 25 lande og hævder at være ansvarlig for flere dates, forhold og ægteskaber end nogen anden side.

Besøg Match >>


Match Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Match tilbyder alle de nødvendige kommunikationsfunktioner for velfungerende online dating. Andre brugere kan kontaktes gennem et internt e-mailsystem. Der er også mulighed for at live-chatte med online brugere. Det er ikke muligt at video-chatte i øjeblikket. Alt i alt gør Match det sjovt og let at kommunikere med andre singler.

Match Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Matchning-systemet på Match er meget fuldendt og højtudviklet. Siden tilbyder en detaljeret personlighedstest for at kunne matche profilerne på den bedst mulige måde. Et matchning-system hjælper med at foreslå de mest velegnede partnere. Brugere kan se, hvilke andre medlemmer, som har besøgt deres profilside. Det er muligt at blokere andre brugere fra at tage kontakt til en. Sammenlagt bedømmer vi matchning-systemet på Match som et af de bedste i sammenligning med andre datingsider.

Match Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Match tilbyder rigtig gode muligheder for at søge aktivt efter en passende partner. Brugerprofiler kan udsøges baseret på deres billeder. En søgning efter nøgleord i brugerprofiler er ikke mulig. Du kan let søge efter andre brugere, som er online i øjeblikket. Match gør det muligt for dig at finde andre medlemmer, som opfylder specifikke profilkriterier. Nye medlemmer kan vises separat. Samlet set er søgefunktionerne på Match virkelig gode.

Match Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed
Android app
iPhone app
Match er fantastisk at bruge på mobile enheder. Brugervenligheden på den mobile version af websiden er eksemplarisk. Det er let og sjovt at bruge mobilapplikationen Match. Der er en app til Android-enheder og Match tilbyder også en app til iPhone. Overordnet set er det en lækker og sjov oplevelse at bruge Match på en mobil enhed.

Match Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
Match er fantastisk dygtige, hvad angår registrering og brugervenlighed. Det er sjovt og simpelt at oprette en brugerprofil. Inden for få minutter kan du oprette din profil og starte søgningen efter passende partnere. Det er meget let og underholdende at bruge hjemmesiden, Match. Siden er så ubesværet at bruge, at du hjælpes bedst muligt med din søgning efter en passende partner.

Match Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder 50/50
Hovedaldersgruppe 25-50
Match er en af de største og mest populære datingsider i hele verden. Millioner af medlemmer bruger de forskellige sprogversioner af Match. Antallet af mandlige og kvindelige brugere er ligeligt fordelt. Hver måned bruger et stigende antal millioner mennesker Match. Aldersfordelingen hos medlemmerne på Match er meget bred, så man kan finde partnere i alle aldre. Kort sagt er Match ekstremt populær.

Match Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Match udmærker sig i forbindelse med support. En grundig FAQ besvarer mange spørgsmål i første omgang. Har du brug for personlig hjælp, kan du sende en e-mail til kundeservice-teamet. Personlig kundeservice via telefon er også en mulighed. Yderligere hjælpeartikler stiller mere uddybende information til rådighed om forskellige aspekter af online dating. Der er ikke noget medlemsforum. Hvis vi skal opsummere, så er supporten hos Match exceptionel.

Match Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 299,00 DKK
Laveste pris 79,00 DKK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Betingelserne for service og priser på Match er meget appellerende. Et ubegrænset, gratis medlemskab er tilgængeligt med få funktionsbegrænsninger. Det betalte medlemskab starter fra en meget acceptabel pris. Det er også muligt at benytte et månedligt medlemskab, selvom det er dyrere. Alt i alt er betingelser og priser meget appellerende og anbefalelsesværdige på Match.

Match Opsummering

Match Screenshot

Match kan klart anbefales af vores redaktørteam. Hjemmesiden giver dig alle de kommunikationsfunktioner, som er nødvendige for succesfuld online dating. Vi bedømmer systemet til at foreslå passende medlemsprofiler på Match som et af de bedste af alle datingsider. Søgefunktionerne er fremragende. Match er perfekt at bruge på mobile enheder. Hjemmesiden giver dig al den brugervenlighed og lethed, du skal bruge for at finde en passende partner hurtigt og ubesværet. Samlet set er Match en af vores top-anbefalinger og vi anbefaler stærkt at registrere der nu.

Der findes ikke anmeldelser af Match endnu. Skriv den første anmeldelse!