Singles50 Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
3.8/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


Singles50 er en online-datingportal for mænd og kvinder over 40 år. Brugeren for forslået potentielle partnere, baseret på en videnskabelig personlighedsanalyse. Datasikkerhed er særligt vigtigt for portalen, derfor bliver indhold på siden beskyttet imod trejdeparter.

Besøg Singles50 >>


Singles50 Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Omgangstonen ved kommunikation med andre medlemmer er ifølge vores erfaringer altid pæn og ordentlig. Kommunikation med andre registrerede bruger via E-Mail er ganske enkel. Det er desværre ikke muligt at chatte med andre medlemmer. Hjemmesiden tilbyder heller ikke et tool til video-samtaler. Hjemmesiden tilbyder kun ordentlige metoder til kommunikation mellem brugere, da dette er den bedste løsning ifølge vores erfaringer.

Singles50 Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Med Singles50 er din store kærlighed kun et stenkast fra dig. Du vil opnå de bedst mulige partnerresultater, ved at gennenføre en personlighedstest og ved at angive dine personlighedsoplysninger. Baseret på oplysningerne i din profil får du tilsendt partnerforslag. Brugere, der har besøgt din profil vil blive vist i din profil. Ønsker du at blokere visse brugere? På Singles50 er dette nemt muligt. Singles50 profiloverenstemmelsessystem er et af de førende i verdenen.

Singles50 Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Ifølge vores erfaringer støtter vores hjemmeside medlemmerne i deres søgen efter en partner. En specialiseret søgning efter bestemte begreber er ikke mulig. Det er dog muligt at gennemse profiler baseret på deres profilbillede. En målrettet søgning efter bestemte Profilkriterier er mulig på denne hjemmeside, for at forenkle søgningen efter profiler. Nyanmeldte medlemmer bliver vist som værende nye, i overenstemmelse med vores test. Det er ikke muligt at får vist onlinestatussen på de forskellige brugere. Til gengæld tilbyder Singles50 en overgennemsnitligt god funktion til den aktive søgning.

Singles50 Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed 0
Android app
iPhone app
Singles50 klarer sig godt ved mobil brug. En mobilapp til Android-apperater eksisterer desværre ikke. Der eksisterer heller ikke en mobilapp til brugen af tjenesten på iPhone. Dog opfylder webversionen af Singles50 alle vilkår for mobil brug.

Singles50 Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
På grund af registreringen og brugbarheden modtager Singles50 et relativt højt pointtal. Anmeldingen hos Singles50 er ifølge vores brugsrapport ukompliceret. Denne partnerbørs er behaglig at bruge. I alt er registreringen og brugen af denne hjemmeside enkel og meget god.

Singles50 Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder -
Hovedaldersgruppe 50 +
Singles50 har en relativt stor brugerbasis og er en ret populær platform. Singles50 har også en tilstedeværelse på Facebook. Den store mængde af medlemmer hos Singles50 betyder, at der er en stor chance for at finde den passende partner der.

Singles50 Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Supporten ved denne tjeneste er kun ordentlig. Singles50 tilbyder ikke nogen support-tjeneste. En veludbygget FAQ-side besvarer de mest ofte stillede spørgsmål. Indtil videre findes der ikke en side med tips til at finde den mest velegnede partner. det er ikke muligt at få individuel hjælp via telefon. Singles50 tilbyder ikke noget brugerforum. Support-tjenesten på denne side opfylder altså kun basiskravene.

Singles50 Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 499,00 DKK
Laveste pris 299,00 DKK
Gratis prøveperiode -
Månedlig plan
Med hensyn til de lovmæssige og prismæssige forhold er Singles50 er ifølge vores rapport godt placeret. Prisen og omkostninger ved brugen af Singles50 er gennemsnitlige. Mulighederne ved gratis medlemskab kunne ikke testes, da der iokke var nok tid til at gennemføre testen. Ved Singles50 er et månedligt medlemskab muligt. Med hensyn til prisen er Singles50 i det gennemsnitlige prisområde.

Singles50 Opsummering

Singles50 Screenshot

Singles50 er derfor kun en god singlebørs. Med henblik på dette klarer Singles50 sig godt i vores tests og kan derfor anbefales.

Der findes ikke anmeldelser af Singles50 endnu. Skriv den første anmeldelse!